top of page
header_varvision.jpg

VI VILL SKAPA EN BÄTTRE VÄRLD

VÅR VISION

“Vi vill skapa en värld där fler människor tycker det är roligt att jobba och utvecklas.”

 
VÅRA KÄRNVÄRDEN

Kunskapstörst och utveckling – Jag älskar det jag gör och jag gör alltid mitt bästa. Jag strävar efter att utvecklas och för mig är det viktigt att jobba hos en arbetsgivare och med kollegor som har höga ambitioner, precis som jag själv.

 

Ansvar – Ansvar är inget man får – det är något man tar! Jag tar ansvar och jag håller det jag lovar. Mitt ansvarstagande gäller inte bara mig själv, jag ser alltid helheten och tar också ansvar för teamet.

 

Teamfokus och prestigelöshet – Jag värderar öppenhet och högt i tak. Transparens och teamets resultat är viktigt för mig. Tillsammans kan vi uträtta underverk! Jag hugger i där det behövs och trivs med att få lite skit under naglarna.

 

Respektfullhet och glädje – Jag är snäll mot andra och respekterar människors olikheter. Jag tror på mångfald. Jag är positiv och sprider gärna min glädje till kollegor och gäster. Peace and love!

 

There is no Planet B! – Miljön är viktig för mig och jag tar hållbarhetstänket på allvar. Vi har bara en planet och den är jag rädd om!

 

 
TACK ALLA HÄRLIGA MEDARBETARE

Att driva en mötesanläggning och restaurang med framgång kräver lagarbete, glädje och hårt slit. Vi vill framföra ett stort tack till våra anställda som gör det möjligt för oss att leva upp till vår vision och till alla våra nöjda gäster som ger oss energi att fortsätta.

 

Varmt välkomna till Hufvudsta Gård Boutique House!

 

Maria & Johan Eklund

bottom of page