I köket på Hufvudsta Gård

I KÖKET

Vårt öppna kök representerar hjärtat, själen och glädjen på Hufvudsta Gård. Vi är en mötesplats för gastronomi. Mat genomsyrar allt vi gör. En matlagningsaktivitet garanterar inte bara god mat utan även mycket skratt och teamkänsla.

magnus.jpg

MAGNUS WALLIN

Head Chef

Tidigare erfarenheter: 3 års studier på Grythyttan, Högberga Gård, Hesselby Slott samt Hernö Gin Bar.

Intressen: Träna på gym, nutrition och hälsa, miljö och klimat, vara i skogen.

Favoritkrydda: Smör.

Favoritkrog: Agrikultur.

Kulinariska förebilder: Anders Johnsson, Paul Svensson och Tommy Myllymäki.

Bästa matminne: Alla de gånger man suttit ute i skogen med familj och vänner och lagat mat över öppen eld.

JESSICA ZSEBÖ

Restaurangansvarig/Sommelier

Tidigare erfarenheter: Jobbat som servis i 20 år på olika ställen som Friibergh Herrgård, Edsbacka Wärdshus, Hackholmssund, Haymarket by Scandic.

Intressen: Umgås med familj och vänner. Avnjuter gärna god mat och dryck samt gillar att resa.

Vad är det bästa med att jobba på Hufvudsta? Det är nära till skratt med kollegorna, läget med den härliga utsikten, maten och att få ge gästerna en härlig upplevelse.

Vad bidrar du med till teamet? Ett organiserat sinne, ett lugn och nära till skratt.

Om du bara får dricka en enda dryck resten av ditt liv – vad skulle det vara? Det skulle vara bubbel i alla former med en skvätt vatten emellanåt.

jessica.jpg