![](https://static.wixstatic.com/media/2afd6d_1150e56d5f1f45ff87b2dea324ea76ab~mv2.png/v1/fill/w_980,h_459,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/2afd6d_1150e56d5f1f45ff87b2dea324ea76ab~mv2.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/2afd6d_c3c1f11097594b15ab65266364a78d47~mv2.png/v1/fill/w_980,h_459,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/2afd6d_c3c1f11097594b15ab65266364a78d47~mv2.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/2afd6d_7ff3b476242c4cc588912bcab6d22821~mv2.png/v1/fill/w_980,h_459,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/2afd6d_7ff3b476242c4cc588912bcab6d22821~mv2.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/2afd6d_1150e56d5f1f45ff87b2dea324ea76ab~mv2.png/v1/fill/w_980,h_459,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/2afd6d_1150e56d5f1f45ff87b2dea324ea76ab~mv2.png)
![best of season.png](https://static.wixstatic.com/media/2afd6d_5d62f201d96b498f99b804a421513c26~mv2.png/v1/fill/w_430,h_243,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/best%20of%20season.png)
BEST OF SEASON
LAGA MAT MED SÄSONGENS ALLRA BÄSTA RÅVAROR
Förrätt, varmrätt och dessert i vår allra mest klassisk anda. En matlagningskväll med några av säsongens bästa smaker. Det kallar vi för Best of Season.
KLASSIKERN
LAGA MAT MED KLASSISKA IGREDIENSER
Klassikern är en matresa tillbaka i tiden, men med modern tvist.
Här äter vi löjrom med klassiska tillbehör, steker oxfilén till perfektion och slår en grym "bea" från grunden. Middagen avslutar vi med en klassisk marängsviss men med en lyxig twist.
![Klassikern.png](https://static.wixstatic.com/media/2afd6d_891e2fbf731141bc9734e93e5f82928c~mv2.png/v1/fill/w_365,h_243,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Klassikern.png)
![Skog o vilt 3.png](https://static.wixstatic.com/media/2afd6d_733e17c5efe440f6a641057d14bcb05f~mv2.png/v1/crop/x_0,y_89,w_1200,h_677/fill/w_430,h_243,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Skog%20o%20vilt%203.png)
GARDEN OF EDEN
SKOG, VILT OCH ÄPPLEN
I Sverige har vi mycket vilt, liksom oändligt många äppleträd. Är det något som är ekologiskt, så är det just viltkött. Här lagar vi mat med det bästa skogen har att erbjuda, som till exempel vildand, älg, hjort, rådjur och fasan, tillsammans med svamp, örter, bär och blommor från den egna trädgården. Sen toppar vi allt med goda söta höstäpplen.
HAVET ÄR DJUPT
EN LYXIG AFTON MED HAVETS LÄCKERHETER
Lär dig öppna ostron och gratinera skaldjur. Tillaga helstekt piggvar och sjöborre. Njut av krabba, havskräftor och kaviar. Vår köksmästare Tim började sin karriär i Norge som fisk och skaldjurskock och vill dela med sig av sina erfarenheter och kunskap. En lyxig afton helt enkelt.
![AFRODISIAKUM 2.png](https://static.wixstatic.com/media/2afd6d_88d6ae03c3c544a3b050f827383f3d48~mv2.png/v1/crop/x_0,y_61,w_1200,h_678/fill/w_430,h_243,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/AFRODISIAKUM%202.png)
![SwedishFika 1200x800.jpg](https://static.wixstatic.com/media/2afd6d_1fa96ba4cb024a13afbddc47c2336a22~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_61,w_1200,h_678/fill/w_430,h_243,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/SwedishFika%201200x800.jpg)
PRALINKURS
HIMMELSKA PRALINER
Vattnas det redan i munnen? Vänta bara tills ni får lära er konsten att göra egna praliner från grunden. Här får ni fem färdiga recept av vår konditor och chocolatier Susanne Rogstam, som berättar om chokladens historia, och ger er de allra gottigaste tipsen. Koka, rulla och smaksätt era egna tryfflar och dekorera som en riktig choklad expert.
Till detta serveras söta dessert viner, bubbel eller passande rödvin.