SÅ GÅR DET TILL PÅ EN MATLAGNINGSAKTIVITET
SOLNA, STOCKHOLM
Våra matlagningsaktiviteter leds av våra erfarna och passionerade kockar och matkreatörer. Kvällen börjar med att ni välkomnas till Hufvudsta Gårds charmiga kök och matsalar. Med något gott att dricka i ena handen och något att småäta på i andra handen, blir ni väl omhändertagna av våra hängivna kockar som delar in er grupper, för att tillsammans laga den noga utvalda menyn. Varje grupp får ansvara för ett moment. Och självklart får alla varsitt fint förkläde att ta med hem. Ni får lära er tekniker, tips och tricks som används av proffsen, samtidigt som ni arbetar tillsammans för att skapa en gastronomisk helhetsupplevelse.
Ni arbetar med säsongsbetonade råvaror av högsta kvalitet, samtidigt som ni har roligt tillsammans och utvecklar samarbetet i gruppen.
När maten är färdiglagad är det dags att slå sig ner vid våra vackert dukade bord och njuta av den måltid ni tillsammans har skapat. Till maten serveras väl utvalda drycker av vår sommelier, som matchar de olika rätterna. Det blir en middag där både smaklökar och samtalsämnen blomstrar.
I MATLAGNINGSKURSEN INGÅR:
Mousserande vin, finfina råvaror, receptsamling, förkläde att ta med hem och slutligen middag i chambre séparée.