top of page
Teambuilding aktiviteter

TEAMBUILDING-AKTIVITETER PÅ KONFERENSEN

SOLNA, STOCKHOLM

Kom som individer och lämna som en grupp! Med någon av våra teambuilding aktiviteter har ni inte bara roligt, utan får även växa som grupp och skapa en starkare teamkänsla. Träna på att tillsammans lösa problem och arbeta mot gemensamma mål samtidigt som ni lär känna varandra ännu bättre! Se nedan förslag på aktiviteter.

MEDARBETARSKAP
medarbetarskap.jpg

I dagens föränderliga värld ställs högre krav på organisationen och medarbetarna. Vi har skapat fem gruppdynamiska övningar med fokus på följande områden: Involvera, Tillit, Kommunikation och Samarbete.

SEGWAY TEKNIKBANA
Segway.jpg

Segway är ett elektriskt fordon som balanserar av sig själv med teknik besående av gyron och tippsensorer. Det är enkelt att köra Segway! Utmana kollegorna i en rafflande lagstafett.

BORDSHOCKEY
Hockey-1200x800_edited.jpg

Upplev gamla barndomsminnen och utmana kollegor och chefer i en rafflande bordshockeyturnering. Vi ordnar spel och atmosfären. Ni står för deltagarna, utmanarna och vinnarna.

CODE BREAK
code_break.jpg

Energifyllt från första minuten. 30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och lås upp kniviga uppdrag! Code Break är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress.

POSITION OKÄND
position.jpg

I Position Okänd ställs gruppen inför utmaningar som kräver en genomtänkt kommunikativ strategi, och där vissa verktyg för effektiv kommunikation tydliggörs. Position Okänd är en lagtävling som går ut på att hitta så många kontroller som möjligt på begränsad tid. Sällan vinner laget med bäst fysisk förmåga!

ESCAPE GAME
escape_game.jpg

Escape Game är ett interaktivt och intuitivt verklighetsbaserat spel. Kollegorna har 60 minuter på sig att lösa kluriga pussel och frågor för att lyckas ta sig ur rummet, som är virtuellt. Lagen får hela tiden nya uppdrag som alla varierar i svårighetsgrad, som kan lösas i följd eller parallellt.

MUSIC GAME
musikquiz.jpg

Music Game är en lagtävling där deltagarna får njuta av musik och svara på frågor under fikapausen eller fördrinken. Under tiden som musiken spelas matas lagen med frågor om artister från 70-talet fram till idag. Nyckeln till segern beror till stor del på hur bra ni samarbetar.

LASERLERDUVESKYTTE
laserlerduve.jpg

Se vad medarbetarna går för, skyttet garanterar oanade tävlingsinstinkter. Laserlerduveskytte är den ultimata aktiviteten för grupper som vill tävla i skytte. Vi använder modifierade hagelgevär som skjuter iväg en infraröd stråle mot plastduvan som skjuts iväg.

MED PENSELN I HANDEN
pensel.jpg

Hav och natur har inspirerat konstnärer i alla tider. Skärgårdens underbara vyer, eller Mälarens vackra omgivningar inbjuder till kreativitet, fantasifullhet och avkoppling. Avslutningsvis genomförs ett vernissage där varje grupp får presentera sitt verk.

bottom of page