
UPPTÄCK VÅRA TEMAN PÅ MATLAGNINGSKURSER
Nu har du chansen att tävla mot dina arbetskamrater i den ädla konsten matlagning. Ni väljer tema och delar upp er i tre lag (ett per maträtt) precis “som vanligt” men i Food Fight blir ditt lag även bedömda i hur ni arbetar som team, hur rent och snyggt ni arbetar, hur snyggt ni lägger upp maten, presentation och givetvis hur den smakar. Vi lägger även in ett par tävlingsmoment som “hacka en lök på tid” och “gissa kryddan”. Efter middagen utses vinnarlaget och blir det prisutdelning med medaljer.
I MATLAGNINGSKURSEN INGÅR:
Mousserande vin, finfina råvaror, receptsamling, förkläde att ta med hem och slutligen middag i chambre séparée.

FOOD FIGHT
Nu har du chansen att tävla mot dina arbetskamrater i den ädla konsten matlagning. Ni väljer tema och delar upp er i tre lag (ett per maträtt) precis “som vanligt” men i Food Fight blir ditt lag även bedömda i hur ni arbetar som team, hur rent och snyggt ni arbetar, hur snyggt ni lägger upp maten, presentation och givetvis hur den smakar. Vi lägger även in ett par tävlingsmoment som “hacka en lök på tid” och “gissa kryddan”. Efter middagen utses vinnarlaget och blir det prisutdelning med medaljer.
MAT OCH VIN I KOMBINATION
Här möts köket och vinglaset i en upplevelse som både lär och inspirerar. Tillsammans med våra matkreatörer lagar ni rätter med säsongens bästa råvaror – samtidigt som vår sommelier guidar er genom vinvalen som lyfter smakerna ännu mer.
Perfekt för större grupper som vill göra något utöver det vanliga – både teambuilding, njutning och kunskap i ett.
Boka er plats och upplev hur mat och vin blir som allra bäst – tillsammans.


VEGITARISKT
Upptäck vårt nya tema: Vegetarisk matlagning med smak.
Låt kollegorna ta sig an grönsaksriket med kreativitet och nyfikenhet i köket. Under detta tema lagar vi vegetariska rätter med säsongens råvaror – allt från knapriga grönsaker till krämiga såser och oväntade kombinationer som överraskar.
Perfekt för er som vill laga mat tillsammans utan kött, men med allt annat som gör det gott: dofter, teknik, smaker och gemenskap vid bordet.
Boka vegetarisk matlagningskurs hos oss – och ge smaklökarna något att tala om.



