Hur vill ni mötas?

Hufvudsta Gård är platsen för såväl kortare möten och workshops  som heldagskonferenser och representationsmiddagar. Här är varje liten detalj genomtänkt och anpassad för att mindre och medelstora grupper ska få den perfekta inramningen av sin konferens, ledningsgruppsmöte eller utbildning. Här på Hufvudsta finns 12 möteslokaler och mat i världsklass. Vi är inte någon vanlig konferensanläggning – vi är en mötesplats och affärskrog. Så oavsett hur ni vill mötas garanterar vi att ni kommer att få njuta av fantastiskt god mat och dryck som gör skillnad.
Vi är utvalda av Svenska möten som garanterar hög kvalité inom både mat & möten. Läs mer här

 

En dag innehåller alltid

Frukost på köksbordet, förmiddagsfika med smoothie och engergipåfyllning. Lunch bestående av två rätter som serveras till bordet så du kan koppla av. Te, nybryggt kaffe och våra populära hemgjorda chokladbollar. På eftermiddagen dukar vi upp ett fikabord som består av både sött och salt.

After Meeting

Varje vardag mellan 16.00–19.00 är det After Meeting här på Hufvudsta Gård. Avsluta dagen tillsammans i baren eller om vädret tillåter på terrassen med Solnas vackraste utsikt!