Hur vill ni mötas?

Hufvudsta Gård är platsen för såväl kortare möten och workshops  som heldagskonferenser och representationsmiddagar. Här är varje liten detalj genomtänkt och anpassad för att våra gäster ska få den perfekta inramningen av sin konferens, sitt ledningsgruppsmöte eller sin utbildning.

På Hufvudsta finns 12 möteslokaler och mat i världsklass tillagad enligt vårt eget koncept “Clean Eating by Us”. Vi lagar maten från grunden med noga utvalda råvaror. Allt inköpt och tillagat för att ge våra gäster näring och inte bara energi och med stor hänsyn till vår miljö.

Vi är inte någon vanlig konferensanläggning – vi är en mötesplats och affärskrog som tycker att våra världshav måste räddas. Så oavsett hur ni vill mötas garanterar vi att ni kommer att få njuta av fantastiskt god mat och dryck som gör skillnad för både kropp, knopp och vår miljö.

 

After Meeting

Varje vardag mellan 16.00–19.00 är det After Meeting här på Hufvudsta Gård. Avsluta dagen tillsammans i baren eller om vädret tillåter på terrassen med Solnas vackraste utsikt!