top of page
Aktiviteter för äventyr

ÄVENTYRSAKTIVITETER

Prova på nya aktiviteter på er konferens som kanske är lite utanför er “comfort zone”. Något som ni länge har drömt om men ännu inte har provat. Boka en upplevelse som ni sent kommer att glömma - ett äventyr!

HELIKOPTER
Åka helikopter med företaget

Upptäck en del av Stockholms vackra skärgård och Stockholm från ovan med en spektakulär helikoptersightseeing. En upplevelse som slår det mesta.
Ni startar från Bromma och flyger mot Stockholm city och därefter skärgården. Se hur landskapet breder ut sig och hur stadens myller blir alltmer avlägset.

SEGLING
Segla med företaget

Segling är en av de mest gruppstärkande aktiviteter man kan tänka sig. Ni får själva lägga kursen, göra vägval och sköta allt ombord på våra 50-fots segelbåtar. Till er hjälp har de ni en erfaren skeppare som står för säkerhet och vägledning. Gör seglingen till en lättsam upplevelse tillsammans för att skapa ny energi i gruppen eller använd seglingen som ett redskap att fördjupa samarbetet.

RIBOKOPTER
Åka helikopter och segla med företaget

Följ med på det bästa av två världar! RIB-båtarna och helikoptern följer varandra i hisnande hastighet långt ut i den vackra skärgården. Under färden sker stopp då deltagarna byter plats mellan båtarna och helikoptern. Alla deltagare får åka båda färdmedlen. Det är en obeskrivlig känsla att färdas i dessa hastigheter både på och ovanför öppna vatten som till synes saknar ände.

bottom of page