top of page
header_aventyr.jpg

ÄVENTYR

Prova på nya aktiviteter eller upplevelser som kanske är lite utanför er “comfort zone”. Något som ni länge har drömt om men ännu inte har provat. Boka en upplevelse som ni sent kommer att glömma.

HELIKOPTER
helikopter.jpg

Upptäck en del av Stockholms vackra skärgård och Stockholm från ovan med en spektakulär helikoptersightseeing. En upplevelse som slår det mesta.
Ni startar från Bromma och flyger mot Stockholm city och därefter skärgården. Se hur landskapet breder ut sig och hur stadens myller blir alltmer avlägset.

SEGLING
segling.jpg

Segling är en av de mest gruppstärkande aktiviteter man kan tänka sig. Ni får själva lägga kursen, göra vägval och sköta allt ombord på våra 50-fots segelbåtar. Till er hjälp har de ni en erfaren skeppare som står för säkerhet och vägledning. Gör seglingen till en lättsam upplevelse tillsammans för att skapa ny energi i gruppen eller använd seglingen som ett redskap att fördjupa samarbetet.

SJÖFLYG & RIB
sjoflyg_rib.jpg

Följ med på det bästa av två världar! Njut av farten i en RIB-båt och den oförglömliga känslan när sjöflyget lättar från vattenytan. Ett helt otroligt sätt att uppleva skärgården och dess unika landskap av öar och vatten. RIB-båtarna och sjöflyget följer varandra i hisnande hastighet långt ut i den vackra skärgården. Under färden sker stopp då deltagarna byter plats mellan båtarna och flygplanet. Alla deltagare får åka båda färdmedlen.

bottom of page