top of page
Aktiviteter med hälsa och träning i fokus

HÄLSA & TRÄNING

Hälsa och träning är grunden för att må bra som individ och ett modernt företags utveckling. Har de anställda en bra hälsa presterar de bättre på jobbet och det blir en roligare arbetsplats. Vi ger er tipsen så att ni kan komma igång.

SLOW FLOW YOGA
slow_flow_yoga.jpg

Detta yogapass passar perfekt för nybörjargruppen eller gruppen som inte vill bli svettig inför kommande möten. Vi öppnar upp, släpper på spänningar och stillar stressade och oroliga sinnen. Du kommer att få med dig ”verktyg” att använda när du känner av stress, oro eller behöver vara mer i nuet för att kunna fokusera och må bra.

ANDNING
andning.jpg

Vi fokuserar på andetaget genom olika andningsövningar (Pranayama) och blir på så sätt medvetna om hur andetaget beter sig. Du leds in i meditation där varje del av din kropp får slappna av. Passet avslutas med en kort massage av axlar där instruktören justerar kroppen in i underbar vila.

VINYASA FLOW YOGA
vinyasa.jpg

Passet börjar med andning och fortsätter in i ett fysiskt pass av solhälsningar, stående- och sittande positioner i ett härligt flöde. Vi öppnar upp, släpper på spänningar och stillar stressade och oroliga sinnen. Detta pass gör dig både stark och rörlig på samma gång. Varje pass avslutas i liggande avslappning. En härlig stund som fyller på med energi och lugn på samma gång.

YINYOGA
yinyoga.jpg

Alla positioner sker sittandes och liggandes. Varje position hålls i ca 3 min för att bindväven ska hinna mjukas upp och spänningar och blockeringar släppas. I Yinyogan vilar vi mjukt i ställningarna och undviker att “stretcha”. Vi utför sk passiv stretch med andetaget i fokus. Vi övar på medveten närvaro där du lär dig acceptans och att släppa på kontroll med hjälp av din andning.

STAND UP PADEL
sup.jpg

Stand Up Paddling, SUP, är en aktiv och kul sport för både nybörjare och de lite mer erfarna. Sporten växer så det knakar runt om i världen. Efter en introduktion på stranden och ett första pass kanske det blir just din nya sport. Det här är en aktivitet som kommer att “teama ihop” ditt gäng och skapa stor glädje.

BOULE
boule.jpg

Skapa en fransk känsla med en omgång boule. Två lag som tävlar mot varandra med 1-3 personer i varje lag där spelet går ut på att komma så nära som möjligt lillen med sina klot.

KUBB
kubb.jpg

Det mest klassiska trädgårdsspelet! Perfekt när ni är några stycken som vill göra något aktivt men utan att bli svettiga. Ett enkelt och uppsluppet sätt att avsluta en dag med möten.

bottom of page