top of page
Boka en föreläsare till er konferens

FÖRELÄSARE

Hitta teamkänslan igen! Förstärk samarbetet och kommunikationen med gamla och nya kollegor. Behöver ni en föreläsare till er kick-off eller kundträff? Vi har samarbete med Sveriges alla talarbyråer, men har även en del egna koncept som ligger i tiden just nu. Hittar du inte något som passar just din grupp, hör av dig så skräddarsyr vi något åt just er!

FridaBoisen2.jpg

DU FÅR MED DIG:

  • Nycklarna till det nya arbetslivet! Så lyckas du med loket till framgångståget: morgondagens lärande, organisation och kultur.

  • Fast forward – så skrotar du en ineffektiva möten för gott!

  • Så hittar du ORK – nycklarna till glädje och välmående i ert nya arbetsliv!

Frida Boisen

Nycklarna till Hybridsuccé – Så lyckas du med det nya arbetslivet!

Efter snart två år med hemmajobb och zoom- och teamsmöten, är det dags att hitta nycklarna till din organisations nya DNA – det nya arbetslivet! Där du drar nytta av det bästa från det du lärt dig om hemmajobb och hybridjobb under pandemin och skapar en ny sorts organisation och ledarskap, som boostar snabbheten, ledarskapet, arbetsglädjen och resultatet!

Frida Boisen, flerfaldigt prisad som bland annat årets digitala ledare och årets kvinnliga entreprenör, berättar hur du som ansvarig för förändringen kan hitta ett nytt hållbart sätt att jobba tillsammans, med nya sätt att kommunicera och samarbeta, så att alla utvecklas, mår bra och når nya framgångar.

Välkommen till nästa steg, det är hög tid att skrota utredningarna och i stället köra fast forward. Nu skapar vi morgondagens arbetsliv!

Kristina Andersson

Kristinas specialité är att göra det komplicerade enkelt och på ett pedagogiskt och inspirerande sätt få folk i alla åldrar att förstå hur fascinerande vår kära kropp är. Hon kan prata om Ät hjärnsmart – Vill du öka din mentala kapacitet, Kost för prestation – Med enkla knep kan maten förstärka träningsresultatet, Eat Clean – mer näring och mindre skräp i maten.

Kristina.jpg
Oscar.jpg

Oscar Arrsjö

Oscar Arrsjö är Sveriges mest populära stilexpert för män. Han föreläser om klädernas kraft som kommunikationsmedel och med kända näringslivsexempel illustrerar han hur man kan bygga sitt personliga varumärke med hjälp av ett genomtänkt yttre.

Shirin Djavidi

Shirin Djavidi är en träningsprofil och journalist. Ett föredrag med henne kan innehålla, Inre och yttre motivation, Tips om hur du kan komma igång med träningen, Varför tränar du? Hur kan du bli bäst på det du gör? Redskapen du inte klarar dig utan för att skapa en hållbar livsstil.

Shirin.jpg
elin.jpg

Elin Aronsen Beis

Elin Aronsen Beis jobbar som konsult inom hållbar mat och matsvinn och driver bland annat den cirkulära stadsodlingen som ligger nedanför oss; Huvudsta Trädgård. Hon föreläser om cirkulär stadsnära odling, kan inspirera om hur man vänder svinn till en tillgång i både affärsutveckling och i varumärkesstrategi. Ni är varmt välkomna på studiebesök i odlingen eller varför inte äta lunch ute i det gröna tillredd av våra kockar.

bottom of page