top of page
Fest och event på Hufvudsta

FEST-TEMA

Hufvudsta Gård Boutique House har underbara matsalar som lämpar sig perfekt för en mindre eller medelstor fest för ert företag. Under de varma månaderna passar det dessutom utmärkt att ta en drink ute på vår terrass med utsikt mot Ulvsundasjön där solen går ner.

EVENT & MINGEL
event_mingel.jpg

Året om. Hufvudsta Gård har den perfekta eventlokalen om du önskar en egen herrgård som ni disponerar själva. Du kan göra allt från att lansera en ny produkt, ha en minimässa eller ett seminarium. Aktiviteten avslutas förslagsvis med en mingelmiddag.

SOMMARFEST
sommarmiddag_1200x800.jpg

Vår-sommar. Börja kvällen med en drink på terassen med underbar utsikt över Mälaren. Våra kockar komponerar menyer där de tar tillvara det bästa och det färskaste för säsongen och för dagen. Vår sommelier har satt ihop noga utvalda och komponerade dryckespaket som du kan komplettera med och som lyfter matupplevelsen till oanade höjder.

KRÄFTSKIVA
kraftskiva.jpg

Aug-sept. Vi vill värna om den här ursvenska traditionen men med vår egna lilla touch. Därför har vi tagit fram Hufvudsta Gårds kräftskiva. Komplett med goda drycker och snaps om så önskas. Kräftskivan kan såklart med fördel kombineras med hel- eller halvdagskonferens.

SKALDJURSFEST
skaldjur.jpg

Under augusti och september erbjuder vi skaldjursmiddagar under dessa magiska kronor. En skaldjursmiddag går att boka tisdag-fredag och kan även kombineras med en ostronprovning, champagneprovning eller någon annan aktivitet.

JULMIDDAG
julmiddag.jpg

På Hufvudsta Gård Boutique House i Solna firar vi in julen med en julmiddag i vår smak. Snyggt och smakfullt! Även när det gäller julmat arbetar efter vår egen filosofi Clean Eating by us, där vi serverar vällagad mat på bra råvaror utan konstigheter.

bottom of page