Smaka på våra recept

I princip dagligen får vi frågor från våra gäster om hur vi gjorde den där goda såsen, hur köttet kunde bli så mört eller hur brödet får den där perfekt knapriga ytan. Mat är viktigt och ibland ska vi tillåta oss att njuta. Men vi vill också dela med oss av all den kunskap vi har kring Clean Food och varför det är viktigt att äta rätt i vardagen. Därför har vi startat denna receptblogg. Följ oss gärna mot ett godare och nyttigare liv!

När du vill imponera lite extra på gästerna. Passar perfekt som förrätt....

Salsa Brava är ett riktigt gott tillbehör till grillat och passar även utmärkt att dippa majschipsen i....

Grapefrukt drink:5cl Sorgin (Fransk gin med mycket grape i)2cl Citronjuice2cl Blodgrapejuice3cl Svartpeppar och Rosmarin syrup Garnera med Rosmarin och torkad Grape...

Har du varit på konferens hos oss kanske du testat vår goda morotskaka? Här kommer receptet! ...

När en tonåring ger betyget "goda för att vara nyttiga" då vet man att man är någonting riktigt bra på spåren. Dessa rawfoodbollar med cashewnötter, citron och kokos får sötma från honung och kokos och är därför helt utan andra sötningsmedel. ...

Rönnbär är ett riktigt superbär och är fulladdad med C-vitamin, mineraler och antioxidanter. Ta vara på bären och gör en syrlig och läskande must. Här hittar du receptet! ...

Snart kommer dom svenska små goda cocktailtomaterna, gör som vi och pickla in dom så håller dom länge. 1 del ättika 2 del socker 3 del vatten Gör så här: Låt koka upp. Picka några små hål i tomaterna så den goda lagen även kommer......

200 g grönkålsblad, i små bitar 0,5 msk olivolja havssalt Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Lägg grönkålen i en skål och häll i olivolja och strö på lite salt. Blanda om och lägg upp på ett bakplåtspappersklädd plåt. Sätt in i ugnen i ca 7-10 min....

En flaska vin 1-2 dl vodka eller brännvin (efter smak) 4 tsk strösocker 2 tsk råsocker 2 kanelstänger 10 kryddnejlikor 15 hela kardemummakärnor Häll vinet i en kastrull, tillsätt alla kryddorna. Värm och låt sjuda tills sockret löst sig. Häll i vodkan.    ...

Hufvudsta Julsnaps 2018 1.5 liter renat Ekologiskt Brännvin 10 st krossade Tonkabönor 1 matsked Saffran 8 st Kanelstänger 3 st Pomeransskal 1 matsked Nejlika Grovhacka ner ingredienserna, häll ihop med brännvinet och låt stå i 1-2 veckor svalt. Rör om lite då och då under......

Salsa Brava är ett riktigt gott tillbehör till grillat och passar även utmärkt att dippa majschipsen i....

Grapefrukt drink:5cl Sorgin (Fransk gin med mycket grape i)2cl Citronjuice2cl Blodgrapejuice3cl Svartpeppar och Rosmarin syrup Garnera med Rosmarin och torkad Grape ...

Har du varit på konferens hos oss kanske du testat vår goda morotskaka? Här kommer receptet! ...

När en tonåring ger betyget "goda för att vara nyttiga" då vet man att man är någonting riktigt bra på spåren. Dessa rawfoodbollar med cashewnötter, citron och kokos får sötma från honung och kokos och är därför helt utan andra sötningsmedel. ...

Rönnbär är ett riktigt superbär och är fulladdad med C-vitamin, mineraler och antioxidanter. Ta vara på bären och gör en syrlig och läskande must. Här hittar du receptet! ...

Snart kommer dom svenska små goda cocktailtomaterna, gör som vi och pickla in dom så håller dom länge. 1 del ättika 2 del socker 3 del vatten Gör så här: Låt koka upp. Picka några små hål i tomaterna så den goda lagen även kommer in i tomathuset. Slå på...

200 g grönkålsblad, i små bitar 0,5 msk olivolja havssalt Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Lägg grönkålen i en skål och häll i olivolja och strö på lite salt. Blanda om och lägg upp på ett bakplåtspappersklädd plåt. Sätt in i ugnen i ca 7-10 min....

En flaska vin 1-2 dl vodka eller brännvin (efter smak) 4 tsk strösocker 2 tsk råsocker 2 kanelstänger 10 kryddnejlikor 15 hela kardemummakärnor Häll vinet i en kastrull, tillsätt alla kryddorna. Värm och låt sjuda tills sockret löst sig. Häll i vodkan.    ...

Hufvudsta Julsnaps 2018 1.5 liter renat Ekologiskt Brännvin 10 st krossade Tonkabönor 1 matsked Saffran 8 st Kanelstänger 3 st Pomeransskal 1 matsked Nejlika Grovhacka ner ingredienserna, häll ihop med brännvinet och låt stå i 1-2 veckor svalt. Rör om lite då och då under tiden. Sila sedan av det och häll...