PRALINKURS MED SUSSIE
Vattnas det redan i munnen? Vänta bara tills ni får lära er konsten att göra egna praliner från grunden. Här får ni fem färdiga recept av vår konditor och chocolatier Susanne Rogstam, som berättar om chokladens historia, och ger er de allra gottigaste tipsen. Koka, rulla och smaksätt era egna tryfflar och dekorera som en riktig choklad expert.
DET HÄR ÄR SUSSIE
Susanne Rogstam är sedan januari 2024 ny konditor på vår systeranläggning Görvälns Slott.
Hon har jobbat som konditor, bagare och chocolatier i över 25 år. Bland annat på NK-bageriet, Delselius konditori på Värmdö, Villa Källhagen på Djurgården. Närmast kommer hon från Chokladfabriken där hon varit i hela 20 år och levererat chokladpraliner till många av Stockholms absolut bästa restauranger.
Susanne har också hunnit med ett år på det anrika konditoriet La Maison Wittamer i Bryssel.
Susanne tog som tonåring Gesällbrev, och har aldrig ångrat sitt yrkesval.