top of page

Studio By Miraval

Ett friskt rosévin från Provence som är god att dricka som apéretif samt till fisk och skaldjur och lättare tapasrätter.

Nyhet från Brad Pitt och familjen Perrin! Vindarna från Medelhavet som sveper in över vinodlingarna i södra Provence har gett jorden en sälta och Studio by Miraval Rosé sin unika smak. Här finns exakt det man vill ha av ett ljust rosa rosévin – friskt och torrt med en bärig smak som backas upp av härliga mineraltoner. Essensen av den franska rivieran, från det legendariska vinhuset Miraval.

Vinet tar inspiration från en musikinspelningsstudio installerad på Provence gården Miraval av den tidigare ägaren och jazzmusikern Jacques Loussier. Flera högproflerade band, inklusive Pink Floyd, AC / DC, Chris Rea, Wham, Sade och Shirley Bassey har spelat in skivor i studion. Såsom delägare av Miraval är Brad Pitt aktivt involverad i egendomen, såväl i vinet som återöppnandet av den legendariska musikstudion. Sedan många år tillbaka sker samarbetet för vinproduktionen med familjen Perrin som även står bakom kultegendomen Château de Beaucastel i Châteauneuf-du-Pape. Druvorna till Studio by Miraval rosé hämtas från vingårdar på franska rivieran.

Senaste inlägg

Visa alla

Julsnaps

Comments


bottom of page