Rawfoodbollar med jordgubb och citron

Dessa är ett måste sommartid – ljuvligt goda! Lagom söta med lite crunch i.
Rawfoodbollar med jordgubb och citron

Ingredienser, 30 st

  • 3 dl naturella cashewnötter

  • 10 torkade aprikoser

  • 3 msk kokosolja

  • 2 msk honung (raw)

  • 1 krm vaniljpulver

  • 1 krm salt

  • 1 dl frystorkade jordgubbar

  • 1/2 citron, saft och rivet skal

  • 0,75 dl kokosflingor

  • 0,75 dl frystorkade jordgubbar

Gör så här

Hacka cashewnötterna fint i en matberedare. Tillsätt aprikoser, kokosolja, honung, vaniljpulver, salt, jordgubbar, citronsaft och citronskal. Mixa snabbt ihop till en formbar massa.

Blanda frystorkade jordgubbar och kokosflingor.

Forma massan till små bollar och rulla dessa i kokos- och jordgubbsflingorna. Förvara bollarna i kylskåp.

Senaste inlägg

Visa alla