Mötesplatsen för matälskare

Hufvudsta Gård Boutique House öppnade dörrarna för mötes- och middagsgäster i november 1999. Tillsammans med tio handplockade medarbetare arbetar vi idag mot ett gemensamt mål; att erbjuda marknaden Stockholms bästa mötesplats där maten och drycken står i centrum och skapar förutsättningar för framgångsrika affärsmöten.

Hitta hit

BIL

Åker du bil så kan du enkelt söka på Hufvudsta Gård eller Kristinelundsvägen 1, Solna på din GPS eller telefon, så kommer du rätt.

PARKERINGSMÖJLIGHETER

Det finns en stor parkering bredvid slottet som ägs av Solna stad och avgiftsbelagd med 8 kr/timmen. Parkeringsautomaten tar kort.

Vid Jämna veckor , tisdagar, kl 07.00 – 10.00 är det städdag på parkeringen till höger av infarten på Huvudsta strand . Vid Jämna veckor, onsdagar, kl. 07.00 – 10.00, är det städdagar på parkeringen till vänster av infarten på Huvudsta strand

Det finns även en annan parkering på Kristinelundsvägen, cirka 300 meter uppför backen som leder ned till Hufvudsta Gård, mittemot en skola.

Även här är avgiften 8 kr/timme och parkeringsautomaten tar kort.

ÅK KOMMUNALT HELA VÄGEN

Till Hufvudsta Gård Mat & Mötet kan du ta tunnelbana eller buss. På SLs hemsida www.sl.se hittar du vägbeskrivningar från där du bor.

TUNNELBANA

Tag tunnelbanans Blå linje mot Hjulsta och gå av vid Huvudsta. Här finns bara en uppgång och när du kommer ut från entrén till tunnelbanan tar du till höger och följer sedan allén raka spåret ner till Hufvudsta Gård som ligger på höger sida (tar ca 5-7min). Verksamheten ligger i det stora huset på kullen. Både utanför tunnelbanan samt vid gården finns tydliga skyltar med Hufvudsta Gård Mat & Möten.

Vår adress

HUFVUDSTA GÅRD MAT & MÖTEN AB
Hufvudsta Gård, Slottet
171 73 SOLNA

Telefon

08-446 64 30

JOBBA HOS OSS

Vi söker ständigt duktiga medarbetare till Workation Group, Hufvudsta Gård och Görvälns Slott.  Oavsett om du är erfaren och vill utvecklas eller mindre erfaren och vill lära dig, så är du välkommen att visa ditt intresse. Det viktiga är att du brinner för mat, dryck och service och vill jobba inom ett företag med högt ställda mål. Connecta gärna med oss på vår karriärssida.

PERSONUPPGIFTER

Vår policy gällande hur vi hanterar personuppgifter och cookies