STANNA HEMMA OCH KOM IGÅNG!

Ni har väl inte ställt in kickoffen på grund av pandemin? Vi lösningen för er: Den digitala kickoffen.
Och det enda ni behöver göra är en beställning, sedan sköter vi resten.

Läs mer om våra paket och erbjudanden på  www.digitalkickoff.nu

 

DIGITAL KICK-OFF

Efter succén med det Digitala Julbordet lanserar vi nu Digital Kickoff. Vår goda mat levereras fint förpackat hem till alla medarbetare. Ni kopplar upp er mot Zoom eller den mötesplattform som ni är vana vid och äter sedan lunch eller middag tillsammans.  Är ni en större grupp eller vi krydda er kickoff med ett ett mer ambitiöst innehåll kan du välja mellan paketen Mini, Midi eller Maxi beroende på om du önskar hjälp med innehåll och upplägg, artister, inspirationstalare, moderatorer eller annat som kan lyfta er kickoff.
Om vd eller ledningsgruppen vill vara konferencier går det att ordna via en studiosändning.

Den digitala kickoffen går såklart även att göra som ett hybrid där några träffas IRL och andra sitter hemma. Det är helt upp till er. Möjligheterna är oändliga.

Inspirationstalare

Många har nu arbetat länge på distans och det kan finnas behov av att motivera, inspirera och stärka medarbetargruppen. Vi har ett mycket tajt samarbete med Talarnas som är “bäst i klassen” på digitala föreläsningar.

Personlig konsert

Krydda er digitala kick-off  med en personlig konsert. Vi har flera olika alternativ, allt efter era behov och storlek på grupp.

Kul aktiviteter

Skapa diskussion och skratt med Ice Breaker Game där deltagarna prövas i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierande svårighetsgrad.