Våra kockar & sommelierer

Christoffer Rosén

Kökschef

Tidigare erfarenheter: Grand Hotel, Hotel At Six, 5 år i Italien på olika hotel, resorts och vingård.

Intressen:  Förutom mat och vin så gillar jag att vara ute i skogen och plocka svamp och vilda örter, fiske ligger också varmt om hjärtat.

Favoritkrydda: Citron, fänkål, koriander

Favoritkrog: Mattias Dahlgren Matbaren och Il Giardinetto Italien

Kulinariska förebilder: Tom Sjöstedt och Mattias Dahlgren

Bästa matminne: 12×8 Lejontornet

Tobias Lundgren

Matkreatör/Kock

Tidigare erfarenheter: Ulla Winbladh, Konstnärsbaren, Tjoget, Ångbåtsbryggan

Intressen: Framför allt mat & dryck men fiske och vandra i fjällen och vara ute i naturen ligger varmt om hjärtat.

Favoritkrydda: Citron

Favoritkrog: Lilla Ego och Matbaren Mathias Dahlgren

Kulinariska förebilder: Magnus Nilsson

Bästa matminne: Matsalen Mathias Dahlgren när det befann sig.

Dold talang: Ordvitsar

Carl Lembrén

Matkreatör/Kock

Tidigare erfarenheter: Grand Hotel, Hotel At Six

Intressen:  Att testa nya saker, ha kul och umgås med härliga vänner.

Favoritkrydda: Enbär

Favoritkrog: Har ingen specifik utan det varierar

Kulinariska förebilder: Christoffer Rosén

Bästa matminne: Sjätte tunnan (en häftig upplevelse)

August Malmberg

Restaurangansvarig

Tidigare erfarenheter: Skogshem & Wijk Meetings and events, Cheers, Trädgår’n, Kokeriet, Lappland Resorts, Stena Line

Intressen: Familjen, CrossFit, Löpning, Fotografering

Favoritdruva: Nebbiolo

Bästa drinkminne: Gin & Tonic på Origin Gin Bar i Hong Kong, Negronin på Hole in one, Funchal och Eriks Old Fashioned på Drinks 22 i Göteborg