MATLAGNINGSKURSER

Vi är totalt insnöade på mat och dryck! Vår kökschef heter Patrik Rodehed och tillsammans med resten av matkreatörerna i köket lagar han mat med hjärta, känsla och finess på råvaror som är de bästa för dagen. En kväll tillsammans med dem blir en utmärkt aktivitet att ta med kunder eller kollegor på där ni lär er laga god mat med råvaror som gärna är ekologiska och härproducerade istället för närproducerade.

Bra stämning och nära till skratt kan vi lova. Ett gott skratt förlänger livet,  och stärker dessutom relationer med både kunder och medarbetare. Därför är en matlagningsaktivitet på Hufvudsta Gård Mat & Möten den perfekta representationsaktiviteten för företag som vill bjuda på en oväntat rolig kväll. En bra kombination är att även boka en dryckesprovning med vår sommelier har jobbat med matlagningsaktiviteter och provningar för företag sedan 1993.

Tre rätter - Best of Season

Här komponerar vi med de klassiska tre rätterna. Förrätt, huvudrätt och dessert, baserat på de råvaror som är bäst i säsongen just nu.

Tre rätter – Om ni är många

Är ni en stor grupp? Då är det här alternativet. Vi utgår vi från trerättersmenyn Best of Season och om ni är fler än 18 personer delar vi upp er i grupper och varvar matlagning med en utvald dryckesprovning.

Gourmetmiddag – Med sex rätter

Hur bygger du en sexrätters avsmakningsmeny som får gästerna att häpna och deras smaklökar att tacka dig? Här arbetar vi med förrätter, mellanrätter, huvudrätter och dessert. Allt baserat på dagens bästa råvaror.

Food Fight

Nu får du tävla mot jobbarkompisarna. Ni väljer tema och delar upp er i lag precis “som vanligt” men i Food Fight blir ditt lagen bedömda på hur ni arbetar som team, hur rent och snyggt ni arbetar, hur smakfullt ni lägger upp maten, presentationen och givetvis hur den smakar. Vi lägger även in ett par enklare tävlingsmoment. Efter middagen utses vinnarlaget och blir det prisutdelning med medaljer.