Matlagningskurser

Vi är totalt insnöade på mat och dryck! Vår kökschef heter Patrik Rodehed och tillsammans med resten av matkreatörerna i köket lagar han mat med hjärta, känsla och finess på råvaror som är de bästa för dagen.

En kväll tillsammans med dem blir en utmärkt aktivitet att ta med kunder eller kollegor på där ni lär er laga god mat med råvaror som gärna är ekologiska och härproducerade istället för närproducerade.

Bra stämning och nära till skratt kan vi lova. Eftersom ett gott skratt förlänger livet, precis som att ha roligt tillsammans stärker relationer mellan människor stärker de även såväl professionella relationer som med medarbetare.

En matlagningsaktivitet på Hufvudsta Gård Mat & Möten är därför den perfekta representationsaktiviteten för företag som vill bjuda sina kunder och eller medarbetare på en oväntat rolig kväll. En bra kombination är att även boka en dryckesprovning med vår sommelier som är en av landets främsta experter på det spanska bubblet Cava. Vi har jobbat med matlagningsaktiviteter och provningar för företag sedan 1993.

 

 

Så går det till

Kvällen börjar med en fördrink och lite goda aptitretare. Menyn presenteras och gruppen delas in olika lag. Under några lättsamma timmar, med ett glas vin i handen, lagas en riktigt god måltid under ledning av våra kunniga kockar. Ni lär er mer om råvaror, teknik, mat, vin och allt det där som gör livet lite roligare. Till middagen serveras och presenteras väl utvalda viner.

Minsta antalet deltagare 10 personer och max 24. Aktiviteten tar cirka fem timmar inklusive middag

I MATLAGNINGSKURSEN INGÅR:

Välkomstbubbel, råvaror, kursledare , sommelier, receptsamling, förkläde att ta med hem och lokalhyra.