
MATLAGNINGSKURSER - VÅRA TEMAN
SOLNA, STOCKHOLM
Hufvudsta Gård är en mötesplats för gastronomi. Vi är totalt insnöade på mat och dryck och älskar att lära ut allt vi kan om råvaror, tekniker och smaker. Att laga mat tillsammans är den perfekta representationsaktiviteten för företag som vill bjuda på en oväntat rolig kväll och få ihop teamet eller stärka relationer. Det kommer att bli bra stämning och mycket skratt kan vi lova. Våra matlagningskurser för företag har flera olika teman, och gemensamt är att råvarorna alltid är de bästa tänkbara och enligt vår filosofi Clean Eating by us.
BEST OF SEASON

Vi lagar förrätt, varmrätt och dessert - en matlagningskväll med några av säsongens bästa smaker! Det kallar vi Best of Season!
SPARRIS OCH PRIMÖRER

Lär dig tillaga sparris med klassiska och nya tekniker. Vi lagar rätter med sparris och primörer som huvudråvara där proteinet är tillbehöret. Gäller från 1 maj.
KLASSIKERN

"Klassikern" är en matresa tillbaka i tiden, men med modern tvist. Här lagar vi löjrom med klassiska tillbehör, steker oxfilén till perfektion och slår en grym "bea" från grunden. Middagen avslutar vi med en klassisk marängsviss men med en lyxig twist.
OM NI ÄR MÅNGA

Om ni är en större grupp så kan vi skräddarsy ett arrangemang, kontakta oss!
VEGO

Det hetaste inom mat just nu är vegetariskt och veganmat. Både för att det är hälsosamt, bra för miljön och väldigt gott. Många stjärnkrogar jobbar idag med grönsaken som huvudråvara eller till och med som enda råvara.
VILT OCH SKOG

I Sverige finns mycket vilt, är det något som är ekologiskt så är det viltkött. Det bästa från skogen, som svamp, bär och vilda örter. Gäller 1/9-24/11.