Våra lediga tjänster

Vi söker ständigt duktiga medarbetare till Hufvudsta Gård och vår systeranläggning Görvälns Slott. Oavsett om du är erfaren och vill utvecklas eller mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Det viktiga är att du brinner för mat, dryck och service och vill jobba inom ett företag med högt ställda mål. Skicka din spontanansökan till work@ihgab.se

Vi söker en Meet & Greet Manager!

Som titeln anger är du ansvarig för Möten och Värdskap. Vårt mål är att vara en mötesplats med service i världsklass och som Meet & Greet Manager är ditt uppdrag att operativt ansvara för konferensverksamheten. Du är duktig på såväl försäljning och kundvård som planering på detaljnivå och ekonomisk uppföljning. Du älskar kunder och att ge service.

I din roll ansvarar du för den dagliga konferensdriften vilket inkluderar bokning, detaljplanering, förberedelser, att möta upp och ta hand om gästen under deras vistelse samt återkoppling efter utförd konferens. Du är en glad person som är strukturerad, gillar puts & studs och är trygg i din roll. Du älskar gäster och har förmågan att bygga långsiktiga relationer med människor. Du får gärna ha några års erfarenhet av liknande arbete i liknande verksamhet.

Du ska ha koll på detaljer och siffror och rapporterar direkt till VD. I rollen ligger även ansvar för att avdelningens uppsatta mål nås samt utveckling av nya konferenskoncept. Du är ansvarig för scheman och personalplanering. Det är viktigt att du är resultatorienterad, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar.

Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete på konferensanläggning eller i hotell. Du har arbetat i minst ett hotellsystem och gärna Picasso. Du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift då vi har mycket internationella gäster. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Hufvudsta Gård är ett gammalt härligt hus med stentrappor och ingen hiss. Du måste vara stark och frisk vara beredd på att hugga i när de behövs och vara prestigelös. Vi vill även att du har körkort och bil.

Känner du att du är rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och en miljö som är få förunnade att få arbeta i.

Tjänsten är en fast deltidsanställning och skall tillsättas snarast. Lön enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med meritförteckning senast den 20 maj 2017 till katarina.romell@ihgab.se. Märk din ansökan med “Meet & Greet Manager”. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Så ansöker du

Skicka din ansökan med meritförteckning senast den 30 september 2016 till work@ihgab.se. Märk din ansökan med “Receptionist Hufvudsta Gård”. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

SERVITÖR / SERVITRIS

Hufvudsta Gård Mat & Möten är en konferensanläggning i Solna med fina möteslokaler och stort fokus på mat och dryck. Vi serverar frukost, lunch, härliga kakbufféer och middagar av hög klass. Dessutom erbjuder vi matlagningskurser och dryckesprovningar för företagsgrupper.

Nu söker vi ytterligare en person till vårt restaurangteam – en person med ett brinnande intresse för mat och vin och som älskar att jobba med människor.

I arbetet ingår självklart servering och matsalsarbete. Men eftersom vi är en mötesanläggning kommer du även att vara involverad i gästens hela vistelse hos oss och fungera som en viktig person i vårt team. Du behöver därför vara flexibel och mångsidig. Bland arbetsuppgifterna förekommer allt från att servera en härlig måltid och rekommendera viner till att packa upp varor, fylla på vatten till konferenslokaler, diska och möblera om ett konferensrum. Vi jobbar över gränserna och vi tycker att det är kul. Vår förmåga att samarbeta och fokusera på gästens totalupplevelse är också vår framgång.

Arbetet kräver att du är självgående och att du tar vara på den möjlighet som finns att forma och påverka ditt eget arbete och företagets framtid. Det är viktigt att du är ordningsam och kan arbeta med mycket eget ansvar. Du ska ha lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska då vi har mycket internationella gäster.

Hufvudsta Gård är ett gammalt härligt hus med stentrappor och ingen hiss. Du måste vara stark och frisk vara beredd på att hugga i när de behövs och vara prestigelös.

Förutom det brinnande intresset för mat och dryck vill vi att du har två års dokumenterad erfarenhet av restaurangarbete, gärna från restauranger med stark matprofil.

Arbetspassen är förlagda till vardagar, såväl dag som kväll, och semestern tar du ut på sommaren och vid skolornas lov då vår verksamhet är begränsad. Tjänsten är ett vikariat på minst 6 månader med stor chans till förlängning. Lön enligt ök.

Så ansöker du

Skicka din ansökan med CV och personligt brev per e-mail till work@hufvudstagard.se senast den 30 september. Märk din ansökan Servis/Servitör