Nycklarna till Hybridsuccé – Så lyckas du med det nya arbetslivet!
Efter snart två år med hemmajobb och zoom- och teamsmöten, är det dags att hitta nycklarna till din organisations nya DNA – det nya arbetslivet! Där du drar nytta av det bästa från det du lärt dig om hemmajobb och hybridjobb under pandemin och skapar en ny sorts organisation och ledarskap, som boostar snabbheten, ledarskapet, arbetsglädjen och resultatet!
Frida Boisen, flerfaldigt prisad som bland annat årets digitala ledare och årets kvinnliga entreprenör, berättar hur du som ansvarig för förändringen kan hitta ett nytt hållbart sätt att jobba tillsammans, med nya sätt att kommunicera och samarbeta, så att alla utvecklas, mår bra och når nya framgångar.
DU FÅR MED DIG:
Välkommen till nästa steg, det är hög tid att skrota utredningarna och i stället köra fast forward. Nu skapar vi morgondagens arbetsliv!
Kristinas specialité är att göra det komplicerade enkelt och på ett pedagogiskt och inspirerande sätt få folk i alla åldrar att förstå hur fascinerande vår kära kropp är. Hon kan prata om Ät hjärnsmart – Vill du öka din mentala kapacitet, Kost för prestation – Med enkla knep kan maten förstärka träningsresultatet, Eat Clean – mer näring och mindre skräp i maten.
Shirin Djavidi är en träningsprofil och journalist. Ett föredrag med henne kan innehålla, Inre och yttre motivation, Tips om hur du kan komma igång med träningen, Varför tränar du? Hur kan du bli bäst på det du gör? Redskapen du inte klarar dig utan för att skapa en hållbar livsstil.
Oscar Arrsjö är Sveriges mest populära stilexpert för män. Han föreläser om klädernas kraft som kommunikationsmedel och med kända näringslivsexempel illustrerar han hur man kan bygga sitt personliga varumärke med hjälp av ett genomtänkt yttre.
Elin Aronsen Beis jobbar som konsult inom hållbar mat och matsvinn och driver bland annat den cirkulära stadsodlingen som ligger nedanför oss; Huvudsta Trädgård. Hon föreläser om cirkulär stadsnära odling, kan inspirera om hur man vänder svinn till en tillgång i både affärsutveckling och i varumärkesstrategi. Ni är varm välkomna på studiebesök i odlingen eller varför inte äta lunch tillredd av våra kockar ute i det gröna.