Fest-teman

Hufvudsta Gård har underbara matsalar som lämpar sig perfekt för en mindre eller medelstor fest för ert företag.

Sommarfest

Börja kvällen med en drink på terassen med underbar utsikt över Mälaren. Våra kockar komponerar menyer där de tar tillvara det bästa och det färskaste för säsongen och för dagen. Vår sommelier har satt ihop noga utvalda och komponerade dryckespaket som du kan komplettera med och som lyfter matupplevelsen till oanade höjder.

Kräftskiva

Vi vill värna om den här ursvenska traditionen men med vår egna lilla touch. Därför har vi tagit fram Hufvudsta Gårds kräftskiva. Komplett med goda drycker och snaps om så önskas. Likaså klassiska tillbehör som kräfthattar, snapsvisor och annat som hör en äkta skiva till. Kräftskivan kan såklart med fördel kombineras med hel- eller halvdagskonferens.

Julmiddag

Julmiddag på Hufvudsta Gård

På Hufvudsta Gård Mat & Möten i Solna firar vi in julen med en julmiddag i vår smak. Snyggt och smakfullt! Även när det gäller julmat arbetar efter vår egen filosofi Clean Eating by us, där vi serverar vällagad mat på bra råvaror utan konstigheter. Allt lagat av oss, hos oss! Julmenyn består i år av sju serveringar med det bästa av julens alla smaker där bordsbufféer blandas med tallriksservering.