Sensommarmiddag

Är det dags att samla avdelningen eller dina samarbetspartners för en uppstart efter sommaren? Från och med den 6 augusti dukar köket upp en sensommarmiddag med säsongens allra godaste råvaror med alla de smaker som ni har sett fram emot under resten av året.

Drink på verandan
Börja med en hemgjord Lemonad, Margarita eller Daiquiri (med smak av svensk sommar) och en canapeé på vår veranda med utsikt över Ulfsundasjön.

Förrätt 
Efter mingel och häng på verandan går ni till bords i en av våra vackra matsalar, kanske chambre separée, där det serveras en somrig förrätt.

 Sommarbuffé
I vårt kök står en härlig sensommarbuffè och väntar med spröda primörer, röror, grönsaker, såser, ostar och bröd. Allt gott man kan tänka sig till en sensommarmiddag. Till detta serverar vi säsongens bästa kött, fisk och varmt vegetariskt direkt vid ditt bord.

Sommaravslutning
Sommarmiddagen krönes med blåbär med hemgjord vaniljglass.

Välkomna till en smak av sommar.

Sommarmiddagen serveras måndag-fredag 15/5 – 19/6 samt 6/8 – 30/8 från kl 17.30. Pris: 597 kr ex moms (exklusive drink på verandan) och gäller företagsgrupper. Lördagar tar vi emot större grupper vid förfrågan. Boka redan idag på telefon 08-446 64 30 eller maila oss på reservation@hufvudstagard.se för att säkra bästa bordet och det datum som passar bäst.